Karttaohjelma

Karttaohjelma MAPPe. Seuraa mukanasi kaikkialle.

Ei enää painavia erillisnavigaattoreita vaikeakäyttöisine ohjelmistoinen ja vanhentuneine karttoineen. MAPPe tuo reaaliajassa päivittyvät kartat suoraan omaan puhelimeesi, tablettiisi tai tietokoneeseesi helposti hallittavan selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. Liikuitpa sitten vesillä, maastossa, tiellä tai vaikkapa golfkentällä, MAPPen avulla pysyt aina kartalla!

Lue lisää!

Vesistöjen syvyyskartat. Kun muodot ratkaisevat.

Olitpa sitten kiinnostunut parhaista kalapaikoista, mökkirannastasi tai vaikkapa järven ekosysteemistä, meiltä löydät vastaukset kysymyksiisi. Erikoislaitteistollamme jopa kymmenen senttimetrin tarkkuudella kartoitetut rannan ja pohjan muodot paljastavat vesistöjen yksityiskohtaisimmatkin piirteet nopeasti ja luotettavasti. Pienet alueet kartoitamme joustavasti tilaustyönä ja kokonaiset vesistötkin (esimerkiksi kalastuskunnan käyttöön) valmistuvat muutamissa viikoissa. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Syvyyskartat
Suunnistuskartat

Suunnistuskartat. Kivikään ei jää kääntämättä.

Maastotyöt, kartan piirto ja ajantasaistukset kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Mittakaavakaan ei meitä pelota, niin koulujen puistometsät kuin käymättömät korpimaatkin tallentuvat muistiin tarkasti aina yleiskartasta suunnistuskarttatasolle asti. Lopputulosta voit ihailla joko paperilta tai modernisti sähköisessä muodossa. Ota yhteyttä niin katsotaan miten saamme sinutkin kartalle.

Tiekartat. Kaikki tiet eivät vie Roomaan.

Siirtyikö tielinja tai suunnitteletko sen siirtämistä? Enää eivät navigaattorit aja puskissa, sillä meiltä saat ajantasaiset tiekartat ja kartoitustyöt käyttäen apuna tarkkuus­paikannuslaitteistoa. Oli tarpeesi koko pitäjän kattava tai vaikkapa vain yksittäinen tapahtumapaikka, niin ota yhteyttä ja katsotaan minne tie oikeasti johtaa.

Tiekartat
Ilmakuvaus

Ilmakuvaus. Näe maa ilmasta.

Oletko kyllästynyt satelliittikuvien suttuisuuteen tai kartta­palveluista saatavien ilmakuvien historiallisuuteen? Kuvaus­palvelumme tarjoaa perspektiivi­korjatut digitaalikartat isoistakin alueista vain päivän viiveellä kuvauksesta, joten voit olla varma että jokainen mökki ja polku löytyy vielä paikoiltaan. Vain pieni pätkä peltoa, avointa tietä tai jopa järven rantaa ja me hoidamme loput. Kuvaus­lennokkimme kuvaavat nopeasti ja varmasti halutun alueen ilman meluhaittoja ja perinteisen ilma­kuvauksen kustannus­tekijöitä.

Tutustu ilmakuvauspalveluun

Kartoitusmenetelmät. Näin se tehdään.

Viimeisimmät paikannusteknologiat sekä niihin liittyvät maanlaajuiset paikannussignaalin korjausmenetelmät mahdollistavat kohteiden sijainnin määrittämisen jopa senttimetrien tarkkuudella. Tämä tieto yhdistettynä teknologiamme avulla jopa viiden kaikuluotaimen antamaan kuvaan antaa totuuden­mukaisen näkymän myös pinnan alle. Kun tähän yhdistetään vielä kameramme taivaalla, voimme aidosti sanoa toimivamme niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Kartoitusmenetelmät

© 2015 T:mi Raimo Pitkänen · Yhteystiedot